Boekhouden met Twinfield en FactuurZo!


Delen: Deel dit via Twitter! Deel dit op Hyves! Deel dit op Facebook! Deel dit op Digg! Deel dit op LinkedIn!

Overal 24u p/d beschikbaar

Automatische facturen

Gebruiksvriendelijke interface

Koppeling met Twinfield

FactuurZo! en boekhouden met Twinfield.

Dankzij de handige facturatie tool FactuurZo! kunnen wij los van een overzichtelijk administratie ook eenvoudig koppelen met diverse modules. Denk aan het koppelen met een webshop, betalen via iDeal, uw verhuurportefeuille beheer en nog veel meer. Dit koppelen gaat eenvoudig en overzichtelijk binnen het Zo!Live platform. 

Daarna volgt het gedeelte boekhouden wat u natuurlijk het liefste uitbesteed. Door de koppeling die wij beschikbaar hebben met Twinfield kunt u profiteren van de voordelen van de gebruiksvriendelijke facturatie en administratie binnen FactuurZo! en daarbij gebruik maken van de correct boekhouding binnen Twinfield.

Toelichting over Twinfield

Het voeren van een administratie waarin u als ZZP-er zicht heeft op de inkomsten en uitgaven is van groot belang. Op basis hiervan is te zien of er winst wordt gemaakt en kan direct worden bijgestuurd indien nodig. Tevens wordt het door de belastingdienst verplicht om een correcte administratie bij te houden en deze zeven jaar te bewaren. De financiele administratie is weer de basis voor de belastingaangifte. Kernvraag voor het aanleggen van een administratie voor een ZZP-er is: ‘Wat ga ik zelf doen en wat ga ik uitbesteden?’ en de kosten die hiermee gemoeid zijn. Het voeren van een goede administratie en boekhouding is een samenspel tussen u als ZZP-er en eventueel een externe partij zoals een administratie kantoor of een accountant. Om deze samenwerking optimaal te laten verlopen is Twinfield Online Boekhouden de meest geschikte oplossing.

Optimaal samenwerken door een online oplossing

Online Boekhouden betekent dat u én uw administratiekantoor te allen tijde toegang hebben tot uw administratie. U geeft zelf aan wat u zelf doet en wat u wilt laten doen. Twinfield Online Boekhouden past zich op iedere vorm van samenwerking aan. Besluit u na verloop van tijd om de inkoopfacturen alsnog te laten inboeken door het administratiekantoor? Geen enkel probleem, Twinfield Online Boekhouden ondersteunt deze werkwijze direct.

Simpel en geen verborgen kosten

Voor een vast abonnementsbedrag per maand heeft u de beschikking over de middelen om op een efficiente wijze uw administratie te voeren. Geen hoge aanschafkosten voor een boekhoudsoftware, geen ingewikkelde installaties en altijd toegang tot de meest recente informatie.

Zit u bij de juiste accountant?

Twinfield levert online boekhouden voor zowel u als ondernemer als voor administratie- en accountantskantoren. Omdat het online is kunnen u en uw administratiekantoor optimaal met elkaar samenwerken. Twinfield is continu bezig met het doorvoeren van verbeteringen in haar boekhoudomgeving. We trainen gebruikers en certificeren kantoren op basis van kennis en ervaring. De partnerstatus van een kantoor geeft u een indicatie in welke mate een kantoor is gestandaardiseerd op Twinfield. Des te hoger de partnerstatus des te meer kennis is er aanwezig omtrent het gebruik van Twinfield. Als ondernemer profiteert u hiervan! Ieder kantoor moet aan diverse strenge criteria voldoen welke op regelmatige basis worden getoetst. In de online accountantszoeker vindt u de kantoren met partnerstatus bij u in de buurt.

Volg MediaZo! op twitter!